Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Számú ajánlat az INVIA.HU -tól

Szálloda Princesa Sofia

Spanyolország, Barcelona (Mutasd a térképen)

Nálunk pontosan ugyanannyiért vásárolhatja meg az utazást, mint az utazásszervezőnél.

Vélemény és értékelés Princesa Sofia - Barcelona, Spanyolország

Barcelona 1236 értékelt szállásai közül ez a 58. legjobb szálloda

A szálloda értékelése

A legmagasabb pontszámú értékelés

7

Barcelóna egy gyönyörű,zöld város. Kellemetlen volt, hogy senki sem várt ránk a repülőtéren és a szállodában sem. Mindent egyedül kellett intéznünk. Feleslegesen elvesztegeltünk pár órát. A taxis... Teljes értékelés megtekintése

Mitrengová Leona, 2008.03.25.

A leghasznosabb értékelés

7

Barcelóna egy gyönyörű,zöld város. Kellemetlen volt, hogy senki sem várt ránk a repülőtéren és a szállodában sem. Mindent egyedül kellett intéznünk. Feleslegesen elvesztegeltünk pár órát. A taxis... Teljes értékelés megtekintése

Mitrengová Leona, 2008.03.25.

Szállás értékelések

Járt már ebben a szállodában? Írja meg a véleményét

Összesen:: 7 Barcelóna egy gyönyörű,zöld város. Kellemetlen volt, hogy senki sem várt ránk a repülőtéren és a szállodában sem. Mindent egyedül kellett...

 • 7,1 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 4 Környék
 • 3 Alapár

Bevezetés
Barcelóna egy gyönyörű,zöld város. Kellemetlen volt, hogy senki sem várt ránk a repülőtéren és a szállodában sem. Mindent egyedül kellett intéznünk. Feleslegesen elvesztegeltünk pár órát. A taxis 10 cent miatt veszekedett velünk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállásunk elég szép volt, kivéve a fürdőszobát, ahol a mennyezeten meglazult egy panel és majdnem a fejünkre esett. A kád mellett egy fedő volt, ami mindig leesett és hideg levegő áramlott be rajta.

Ellátás
2x reggeliztünk, a választék kitűnő volt: édes péksütemény, gyümölcs, szalámi, zöldségek, tejtermékek és meleg ételek..Nagy választék volt italokból. A friss gyümölcslé kitűnő volt. A kemény bagettet kivéve, minden nagyon finom volt. A szobára egyféle ételt vihettünk fel. Ebédelni, vacsorázni nem jártunk. A környéken nem volt sem étterem, sem pedig egy pizzéria. De a klasszikus cseh rántott hús segített.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatást nem vettünk igénybe. Talán csak a medencét, pezsgőfürdőt és a szaunát. 12 euróba került egy személy részére egy napra. Drága volt. A medencébe, jacuzziba fürdősapkára volt szükség, de ezt ingyen kaptunk- az árban volt. A szobáért előre kell fizetni a zálogot, ha a minibárt nem veszi igénybe, a zálogot az elutazás alkalmával visszakapja.

Összegzés
A szálloda szép, hiányosságok akadnak mindenütt, mégha a legjobb szállodába megy is. Barcelona panorámája gyönyörű, a 14. emeleten laktunk - a szálloda 19 emeletes. A környéken nem voltak üzletek, étteremek, minden a városközpontban van. Legközelebb a városközponthoz kölebebb vagy közvetlenül a strandon szeretnénk szállást.

Mitrengová Leona, 2008.03.25., Tartózkodás dátuma: 2008.03.23 - 03.21.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Barcelona, Szálloda: Princesa Sofia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

1 fénykép

Térkép: Barcelona, Spanyolország

Nem megfelelő a szálloda pozíciója? Jelezze!

igen nem

A térképen való elhelyezkedés csak tájékozatásra szolgál. A pontatlan helymeghatározásért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a szállás nem a megjelölt helyen található, kérjük jelezze nekünk. Köszönjük.

Időjárás

Időjárás havi bontásban

Kellemes Kitűnő

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Éves időjárás

Levegő Tenger

Aktuális

Nappal: 14 °C
Éjjel: 12 °C

Vízhőmérséklet

13 °C

Időjárás előrejelzés

 • Holnap

  14 °C
  11 °C

 • Vasárnap

  16 °C
  11 °C

 • Hétfő

  19 °C
  13 °C

Éghajlat

Spanyolország Európa délnyugati részén terül el, 505 992 km2-nyi területével Oroszország, Ukrajna és Franciaország után a negyedik legnagyobb európai ország. Az Ibériai-félsziget 85%-át alkotja, ezen kívül a Baleár-szigetek és a Kanári-szigetek tartoznak hozzá, valamint két észak-afrikai város-Ceuta és Melilla.

Spanyolország éghajlata éppoly sokoldalú, mint földrajzi jellemzői. Míg a keleti és a déli partszakaszon magas a napos órák száma és minimális a csapadékmennyiség, a tél pedig enyhe, a belterületeken nagy a hőmérsékletingadozás. Az északi partszakaszon sok az esős nap. A téli átlaghőmérséklet 15 °C, az utóbbi években a minimumok akár 5°C alá is süllyednek. A hó azonban egyedülálló jelenségnek számít. De ha azt hisszük, hogy Spanyolországban nincs mód síelésre, tévedünk, a Sierra Neveda hegység tökéletes helynek bizonyul. Nyáron az átlaghőmérséklet 25°C, a maximumok egészen 35°C-ig emelkednek. A tengeri fuvallatnak köszönhetően a nagy melegek is könnyen elviselhetőek.

Ami a spanyol szigetek időjárását illeti, egészen más jellemzőkkel rendelkezik. A Kanári-szigeteken szubtrópusi éghajlat uralkodik, meleg időjárással és minimális csapadékmennyiséggel. A Baleár-szigeteken már nagyobbak az eltérések. Nyáron elered az eső, de itt is többségben vannak a napos órák. Télen nő a csapadékmennyiség a tenger felől pedig hideg szél fúj.

Spanyolország területének nagy része hegyes. A Franciaországgal való természetes határt a Pireneusok alkotják, amely legmagasabb pontja a Pico de Aneto (3404 m) Spanyolország második legmagasabb hegycsúcsa. A legmagasabb, a Mulhacén, Andalúziában, a Sierra Nevada hegységben található. A belterületen a Meseta fennsík húzódik, amelyet néhány kisebb hegység tarkít. A következő hegység a Cordillera Iberica, amely az Ebro folyó mentén húzódik. A Cordillerák a 2316 m területével az ország legkiterjedtebb hegysége.

Spanyolország partjait három tenger határolja. Északon a Vizcayai-öböl, délen a Földközi-tenger, nyugaton az Atlanti-óceán. Az Atlanti-óceán vize a leghidegebb, átlaghőmérséklete mintegy 20°C. A folyók medrei a száraz klímának köszönhetően gyakran kiszáradnak. Spanyolország legbővizűbb folyója az Ebro, amely a Kantábriai-kordillerák lábainál ered, a leghosszabb a Tajo, amely Liszabonnál torkollik az Atlati-óceánba. Továbbá érdemes megemlíteni a Mino, Duero és Guadalquivir folyókat, az utóbbi 657 km hosszú és Sevillától már a tengeri hajók számára is hajózható.

Az Ön értékesítője:

Gyakori kérdések | Hívjon minket: H-Szo: 9-18-ig +36 1 501 5600