Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Számú ajánlat az INVIA.HU -tól

Szálloda Lenci apartmanház

Horvátország, Pula, Pula

Nálunk pontosan ugyanannyiért vásárolhatja meg az utazást, mint az utazásszervezőnél.

Kiemelt szolgáltatások:
Hotel elhelyezkedése:
 • 700 m Távolság a tengerparttól
 • Levegő hőmérséklete 21 °C
 • Tenger hőmérséklete 20 °C

Vélemény és értékelés Lenci apartmanház - Pula, Horvátország

Pula 407 értékelt szállásai közül ez a 45. legjobb szálloda

A szálloda értékelése

A legmagasabb pontszámú értékelés

6,8

Az apartman felszereltsége, elrendezése jó, a településen minden szolgáltatás elérhető, a tengerpart leginkább kisgyermekes családoknak ajánlott, a szállás ár-érték arányban megfelelő színvonalat... Teljes értékelés megtekintése

Tóth Pál, 2019.08.27.

A leghasznosabb értékelés

6,8

Az apartman felszereltsége, elrendezése jó, a településen minden szolgáltatás elérhető, a tengerpart leginkább kisgyermekes családoknak ajánlott, a szállás ár-érték arányban megfelelő színvonalat... Teljes értékelés megtekintése

Tóth Pál, 2019.08.27.

Szállás értékelései

Járt már ebben a szállodában? Írja meg a véleményét

Összesen: 6,8 Az apartman felszereltsége, elrendezése jó, a településen minden szolgáltatás elérhető, a tengerpart leginkább kisgyermekes családoknak...

 • 7,5 Szállás
 • 5 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Az apartman felszereltsége, elrendezése jó, a településen minden szolgáltatás elérhető, a tengerpart leginkább kisgyermekes családoknak ajánlott, a szállás ár-érték arányban megfelelő színvonalat nyújt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az apartman felszereltsége, elrendezése jó.

Ellátás
Ellátást nem vettünk igénybe.

Hotel szolgáltatások
Nincs szolgáltatás.

Tengerpart
A leírásban a szállás és a tengerpart távolságát 600 méterben határozza meg, ez a valóságban 1500 méter.

Tóth Pál, 2019.08.27., Tartózkodás dátuma: 2019.08.17 - 08.24.
Régió: Horvátország Horvátország, Pula, Szálloda: Lenci apartmanház

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 1,8 Az elmúlt 10 év legdrágább, legrosszabb nyaralása volt Horvátországban. Ebben szerepe van annak, hogy a szállás nagyon drága volt, ehhez...

 • 1,5 Szállás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Az elmúlt 10 év legdrágább, legrosszabb nyaralása volt Horvátországban. Ebben szerepe van annak, hogy a szállás nagyon drága volt, ehhez képest a színvonala bőven hagyott maga után kívánni valót... Többször jártunk már Horvátországban az elmúlt 10 évben, saját szervezésben, mindenhol kultúráltabb szállást sikerült szereznünk, sokkal jobb ár-érték arányban. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az apartman elosztása nem praktikus, túlzsúfolt, a lodzsa be lett építve, oda került az étkező, az egyik hálószobán keresztül megközelíthető a konyhából).

Csak az egyik hálószobában volt szekrény.

Az apartman koszos volt, nem volt kitakarítva sem az érkezésünk előtt, sem alatta, bár jeleztük a tulajdonos felé. Mindez elmondható az egész házról, melyben az apartman található.

Az internet nem működött folyamatosan az egész apartmanban.

A homokos tengerpart 700 m helyett kb 20 perc sétával volt elérhető (kb 1,5 km), a kavicsos még messzebb volt.

Ellátás
Önellátás, a közelben több étterem, bolt, ez nem volt gond.

Tengerpart
A helyi strand gyalogosan min 20 perc, ez a homokos rész, ahol a víz lassan mélyül, nem tiszta, a strand zsúfolt. Nekünk nem tetszett.

Kocsival 15-30 perc alatt sziklás, tiszta vizű strandok elérhetők (Centinera, Njive), amelyek kevésbé zsúfoltak.

Csilla D., 2019.08.18., Tartózkodás dátuma: 2019.08.03 - 08.10.
Régió: Horvátország Horvátország, Pula, Szálloda: Lenci apartmanház

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Térkép: Pula, Horvátország

Időjárás

Időjárás havi bontásban

Kellemes Kitűnő

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Éves időjárás

Levegő Tenger

Aktuális

Nappal: 21 °C
Éjjel: 18 °C

Vízhőmérséklet

20 °C

Időjárás előrejelzés

 • Holnap

  24 °C
  16 °C

 • Szerda

  23 °C
  18 °C

 • Csütörtök

  22 °C
  17 °C

 • Péntek

  21 °C
  17 °C

Éghajlat

Horvátország mérsékelt éghajlattal rendelkezik, ami főleg a Földközi-tenger hatásának és a meleg tengeri áramlatoknak köszönhető, valamint annak a ténynek, hogy keletről hegyvonulatokkal van körülvéve. A levegő átlaghőmérséklete itt júniusban 26°C körül mozog, júliusban, valamint augusztusban eléri a 30°C -ot, szeptemberben ismét 26°C körül mozog. A víz átlaghőmérséklete júniusban 22°C, júliusban 25°C, augusztusban egy fokkal alacsonyabb, de még szeptemberben is eléri a 22°C -t. Az adriai-földközi vidék éghajlatára jellemzőek az enyhe, rövid telek, és a hosszú, gyakran nagyon meleg nyarak. Az ősz jóval melegebbnek számít a tavasznál. Az itteni időjárást nagyban befolyásolja a tenger hatása, de sehol sem egyforma, a szigeteken egészen más, mint a szárazföld tagolt partszakaszain.

Hidegebb észak, melegebb dél

A hőmérséklet nagyban eltér az északi és déli partszakaszt tekintve. A különbség nem túl nagy, mégis észlelhető. Az Isztriai-félszigeten, amely az ország északi részén fekszik, a szeptemberi hőmérséklet 22,5°C körül mozog, Hvar szigetén ez 24°C. A tenger hőmérséklete helyenként szintén különböző. A nyár elején az Adriai-tenger, amely maximális mélysége az Isztria-félsziget nyugati partjánál csupán 40 m, gyorsan felmelegszik, eléri a 20°C fokot, augusztusabn itt a 13-26°C-ot is eléri és télen sem süllyed 10°C alá. A délebben fekvő Dalmáciánál a téli vízhőmérséklet minimum 12°C körül mozog. A szigeteken fekvésüknek köszönhetően alacsonyabb a levegő hőmérséklete, mint a szárazföldön. Ez az egyik oka, hogy miért olyan kedveltek a szigetek - a nyári hőség itt korántsem olyan elviselhetetlen, mint a szárazföldön.

Csapadékmennyiség

Az Adriai-tenger a Horvátország belterületein előforduló csapadék forrása. A partmenti területen kevés a csapadék, mivel a nedves levegő ugyan a tengerparti részeken alakul ki, a csapadék azonban csak a belterületeken esik le. A legkevesebb csapadék a szigeteken valószinű, itt 500-1000 mm az évi csapadékmennyiség. A tengerparti területeken ez az érték évi 1000-1700 mm körül mozog.
Ami a csapadékmennyiség havi szintre lebontott eloszlását illeti, a legkevesebb csapadékra a nyári hónapokban lehet számítani, a legszárazabb hónap a július, ez az egész területre jellemző. A Lastovo nevű szigeten júliusban mindössze 20 mm-nyi csapadék esik, Hvar és Visu környékére 22 mm, Splitre 26 mm, Dubrovnikra 27 mm jellemző. Néha a nyári szárazságok egészen szeptemberig elhúzódnak, ami negatív hatással van a vegetáció növekedésére. Horvátországban a legtöbb csapadékra ősz végén és tél elején lehet számítani. Ezen kívül jelentős csapadékra lehet számítani tavasszal is, főleg márciusban és áprilisban.
Ami a havat illeti, ez az itteni területen szokatlan jelenség. Egész évben mindössze 1-3 nap havas, ami azt jelenti, hogy amint lehull a hó, rögtön el is olvad.

Az Ön értékesítője:

Gyakori kérdések | Hívjon minket: H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600