Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Appart City Nice Acropolis

Franciaország, Cote d'Azur (Francia Riviéra)

Utazási információk

Utazás ideje: 2019.04.26 - 05.03.
Időtartam: 7 nap / 7 éj
Utazás módja: Egyénileg
Ellátás típusa: Reggeli
Utazás típusa: Üdülés

Legkedvezőbb teljes ár*: Minden kötelező költséget tartalmaz 85 023 Ft/fő

Utazás leírás

Hivatalos ismertető

Időpont ID száma: 158 699 337

  • USP

    Located in downtown Nice and just next to the Conference Centre, ideally situated for international business tourism. With a tramway stop just outside, just a few minutes from the Promenade des Anglais, it also provides easy access to the TGV train station, the airport and the motorway.

Garantált ár

Az utazás ára megegyezik az utazásszervező által kínált út árával és tartalmazza az ehhez kapcsolódó összes kedvezményt.

Legkedvezőbb teljes ár*

Az aktuális ajánlatban szereplő feltételekkel, indulási helytől függő legkedvezőbb árfekvésű elhelyezéstípus, valamint a hozzátartozó kötelező költségek és illetékek egy főre vetített összege.

Továbbiak kevesebb

Szálloda a térképen: Cote d'Azur (Francia Riviéra), Franciaország

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600